Колискова

Нічка темнесенька у вікна зазирає
Матінка  колисочку вербовую гойдає.
Хай ця співаночка лине у тиші
Спи мій малесенький,  я  заколишу.
Хай розквітає твоя гарна врода
Будь славним сином свого народу.
Май щире серденько й душу ласкаву
Рости мій малесенький і  Богу слава!
Най оминуть тебе біди й напасті
Зростай же любесенький в мирі і щасті.
Все перемелеться – війни і горе
Втікає хай кривдонька за чорне море.
Місяць гойдає свої сині зорі
Котик дрімає давно у коморі
Мишки поснули і їжачок
Заснув у кутку і малий павучок.
Спи моє серденько люлі та люлі
Хай накує славних років зозуля
І я задрімаю тихенько скраєчку
Насню тобі долі щасливу вервечку.


Рецензии
Чудово! Сподобалось!
Дякую!

Ладомир Михайлов   05.08.2017 11:17     Заявить о нарушении
Спасибі за відгук. Нехай щастить у всіх справах.

Вера Бондаренко-Михайлова   27.02.2018 18:44   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.