Колись i нинi

Мав колись я жінку,
Пив тоді горілку,
Їх немає нині,
Мучусь в самотині.

Та ковтаю ліки,
Стуливши повіки,
Щоб не бачить тільки
Ковтнув не горілки.

Летять мої роки,
Кручусь на всі боки,
Бо живу не ліпше
Як було, а гірше.

Знаю що чекати
Як лягаю спати,
Чи прокинусь нині
Лежачи на спині?

Прокидатись хочу,
Встану і регочу,
Ще пожити маю
Й весело співаю.
04.08.17.




               


Рецензии