Що тобi побажать?

Що, Тамаро, тобі побажать,
В День народження - сил і терпіння!
Горя, зла і розлук не впізнать,
Зичу - миру, добра і везіння!

Хай здійсняться, всі, плани твої,
А здоров*я, нехай, лиш міцніє...
Хай відверті вітання мої,
Як весна, - твою душу зігріють!

Хай достаток іде тобі в дім,
Щастя й радість - легкою ходою...
Хай любов живе в серці твоїм,
Ангел твій буде поруч з тобою!

                Подруге Войчук Тамаре.


Рецензии