Tu esti un inger pe pamint

        04/08/2017 a.
        NOVOSIBIRSK
          (MOLD.)
Tu esti un inger pe pamant
Nascut din sfintele gandiri

La tine tind cu dor te cant,
Legenda dulcii amintiri...

Mi-ai aparut in viata mea,
Atunca cand eram sa mor,

Cand inima abea-mi batea,
A mea regina-a florilor...

Iubirea ta m-a vindecat,
Mia daruit un cer senin,

Marea in valuri ma scaldat,
M-a fericit al tau distin.

Mireas-a sufletului meu,
O mandra stea stralucitoare,

De-ai sti cat te iubesc de tare,
Cu tine-n vieci voi fi mereu


Рецензии