Слово

Кохана. Таке дурнувате слово,
Занадто тепле, занадто святкове,
Вкрай мелодiйне, безмiрно гаряче.
I безкiнечно [надмiрно] терпляче.

Кохана. Тебе я так не назвав бы.
Чудна, небовласна, шалена, груба,
Ласкава, сонячна та незрiвняна.
Занадто просте те слово "кохана".
18.07.17


Рецензии