Схамен1ться

Земле моя, рідна нене, лебідонько сива,
Що ж з тобою, сумноока, сини наробили?!
Згвалтували твоє небо, знапастили ниви.
Залізяччям, що вбиває, ліси зборонили.

Кожен- тільки про своєє, свою "правду" має,
І не хоче чути брата, зброєю гримАє.
Чужі думки- взяв за свОї, наче й не помітив,
Що бездум'ям цим злочинним шкодить власним дітям!

Вони ж, дивлячись на батька, взялись боронити
Тую "правду", до якої серця не схилити!
Бо немає у ній Бога та Божої сили!
Схаменіться, люди добрі, що ж ви наробили...


Рецензии