Ти знову мене переграла

Ти знову мене переграла
у нашій усміхненій грі:
цікаве нове розказала,
а я – анекдоти старі...

Люблю твоє слово веселе
і жарти доречні люблю.
А люди немудрості мелють,
я їх ледве-ледве терплю.

Щасливо і легко з тобою,
З тобою я щиро сміюсь.
І граю у жарти з тобою...
Та з усмішкою піддаюсь...


Рецензии
Неймовірно милий вірш! Дійсно, коли людина посміхається і на душі легко - це щастя!

    Із вдячністю,

Татьяна Белая Роза   05.08.2017 20:03     Заявить о нарушении