Мiнiатюри 00-00-00

* * *
Ось і настала вже ця нульова година,
коли зупинить час небесний циферблат.
Упав останній день у вічності корзину…
На вихід, арештант! Закінчився твій ад

* * *
Краду у ночі звуки, наче злодій,
які почути можеш тільки ти
і з них плету мереживо мелодій -
надійний оберіг від самоти

* * *
"Пішла любов..." - банально й жалюгідно,
чи краще так: "Бажання - тільки мить!"
Впритул тобі одні деталі видно,
лише на відстані все можеш зрозуміть

* * *
Хто як може її уникає,
тільки я в неї вірив, чекав
і за це мені Осінь прощає
все, ким був я, і все, ким я став

* * *
А жити вже легко, відверто і просто
І осінь глибока, як сон у тумані,
Нема вже ідей ні падіння, ні росту
І ми без вина так безсовісно п'яні…

* * *
свої і час і місце всьому -
нічого тут не вдієм ми
трава росте собі без втоми...
серед асфальту і зими

* * *
Зачекай, моя мила, вже скоро
Зникнуть чари холодного сну,
Заспівають струмки дивним хором
І запалять у серці Весну!

* * *
Чим дорожчий у пана жупан,
тим гірші вірші пише пан.

* * *
Ніде правди діти:
мавпи - Божі діти.

(Євангеліє від Чарльза)


Рецензии
Гарнi стрiчки...

З повагою,

Владимир Кусков   07.08.2023 17:22     Заявить о нарушении