Ти-все
Ми один одним бредемо.
І не належим ми усім-
Для мене ти передусім.
Гудки у слухавці мовчать,
Бажання вже не приховать.
Де зараз ти? І з ким ти є?
Ти-все моє! Ти лиш моє!
Мої слова летять у даль,
Цензура-призрачна вуаль.
Неперевершений нема,
Але ти мій! Моя тюрма!
Давно з тобою ми на "ти"-
Заполонив мої думки.
Душа моя і навпростець
Руйнує дах твоїх фортець.
Все, що ми коїмо-наш гріх
Після заплутаних доріг.
І посилаєм якнайдалі
Усі кроки наші невдалі.
Свидетельство о публикации №117080209429