Mano tevukas

Siais metais sukako 103 metai, kaip prasidejo pirmasis pasaulinis karas.

Mano senelis praejo visa kara ir grizo namo 1918 metais. 1914 metais jis buvo pasauktas i rusijos armija eiliniu kareiviu, o namuose liko viena mano mociute su mazais vaikas ir dideliu ukiu. Po laimingo sugryzimo is fronto seima padidejo ir isaugo. As ji gerai prisimenu, kaip jis mane supo ant kojos ir padare man medinius irankius ir valgymo instrumentus. Plaktuka, pjukla, peiliuka, sauksta ir net viedreli, i kuri viska susidedavau ir nesiojau savo turta.

Ir nepamenu, kad jis mane kada nors bare)))


Рецензии