Нiч-тиша - iдеал для поцiлункiв...
Для довгих найвідвертіших годин.
Шкодую, поцілункова ласунко,
що я в цю ніч – без тебе, сам-один.
І ти шкодуєш, знаю, – злую відстань
лише сильніше чути в ніч таку.
Я хочу чути, та не чую міста –
напевне місту тиша до смаку...
Завмерла ніч найвищого ґатунку –
ніч тихої щасливої душі...
І я почув, як дівчинка-секунда
шепоче хлопчику-секунді: «Не спіши...»
Свидетельство о публикации №117080101151