Впала
Чому не розпитав про всі гріхи?
Я можу розповІсти і про те,
Чому так хочеться мені втекти.
Ти долю не кляни за наші втрати,
Ти знаєш, у всьому винна я сама.
Та буду я на тебе вік чекати,
Аж поки не порвуся, як струна... Твоя...
Думки злітають з скронь осіннім листям,
Стікають, мов водою, всі слова.
Здаюся я тобі навмисно,
Здаюся добровільно і сама.
Чи ти мене приймеш таку, як стала?
Я вже давно не та, яка була раніш.
Я зупинилася на півшляху і впала...
Без твОєї руки не підіймуся більш...
Свидетельство о публикации №117073109236