Взагалi таких не знаю слiв
Взагалі таких не знаю слів,
щоб мені зізнатися в любові.
Я ж тебе насправді полюбив.
Я ж чекав на тебе стільки років.
Я на тебе все життя чекав.
Скільки я зробив даремних кроків.
Скількома стежками заблукав.
Слова одного лише бракує.
Я у Бога слово відмолю.
Відмолю, скажу і ти почуєш,
як тебе щасливо я люблю...
Свидетельство о публикации №117073108901