Сумую про Малоросiю..

       ***

Сумую про Малоросію
Чекаю друге пришестя
Її садів, вишень і козаків

Нехай вона з усипальниці
Підніметься після трьох століть
І не впаде на нас Божий гнiв..


                310717  12.44


На фото: Николаевский собор в Нежине (Украина)


Рецензии