Малоросiянка
Малоросіянко,
Доброго Вам ранку
Що за обіцянки,
Я не зрозумів
Малоросіянко,
Ти островітянка
Маю тільки склянку
Що за смертний вплив
Малоросіянко,
Зовнішність селянки
Серце християнки
Мiсце для благань
Малоросіянко,
Не до прогулянки,
Тобто на світанку
Час не для кохань
310717
Свидетельство о публикации №117073101906