Нав що?
І мої очі не закрив,
Вона мені не допоможе,
Хоч серцем з нею говорив.
Вона не бачить, як, я плачу,
А в серці щем, а в серці біль,
Коли, я щось для тебе значу,
То не клади на рани сіль.
Навіщо, я так закохався,
Жива мої душа і плоть,
Але нечистий посміхався,
Не дай кохання їм Господь.
А серце чисте голубине,
Та вірна ангельська душа,
Я відчуваю, серце гине,
Шукає щастя у віршах.
Вірші проникли в добре серце,
Вона сама немов свята,
Але складний характер з перцем,
Панує в хаті самота,
Навіщо Боже дав їй вроду?
А в серце біль та самоту,
Я не знайшов поки, ще броду,
Та вірю, що колись знайду.
Свидетельство о публикации №117073005593
Солнечная Бора 21.08.2017 23:37 Заявить о нарушении
Виктор Худаков 4 22.08.2017 05:13 Заявить о нарушении