Та на Слова

           Таїна Слова


Чом так в мені звучить
і не стиха —
свята алхімія
стиха??
Любов і сила слова!!
Любов —
не магія.
Любов — ліпше німує...
та не насилує
й не деформує!


І дух, і літеру —
не кидає
у неподібність:
у чар
гидотний й непотрібний!


Тому, що Дух — це Особистість,
що Дух Святий — не дрібний...
Він Дух з Отця і
почиває в Сині:
де ж тут насильник?
Все є Божественним,
що не буває агресивним!!

13.07.2016


Рецензии