***

* * *

                Св. рівноап. вел. кн. Володимиру,
                просвітителю Київської Русі, присвячується

пряде пряде
місяць —
красу сонця і ранку
а та краса десь з вищого —
                гряде
пряде пряде
чи я Красою а чи словом —
                ранений
щоб прикладати в Ній
стакани до людей?

прийде пора як ошелешення
пора
Світло згори —
зверху намета
розбира — прийди!

прийди! прийде
Краса — як молода
а Бог такий —
Його до рани прикладай…
пряде…

28.07.2016


Рецензии