Спадковiсть i мiнливiсть..

***

Спадковiсть i мiнливiсть
Комаха-бiдолаха
О, зiткнення з повiтрям,
Бджола свiтлопроникна

Рокованих рiчниця,
Де опiк був опiвднi,
Але лiтає бусел
Навколо дзвона церкви


      260717


Рецензии