Пожежi багряний вогонь..
Пожежi багряний вогонь
Безмовна iстота верби
Спекоти гарячий кордон
I пекла дзюрчання якбИ
Плакуча верба у вогнi
Багаття: волосся виття
Звiрячi вищання та гнiв
Зiтхання мара: каяття
250717
Свидетельство о публикации №117072805676