Вона нестерпна, радiсна, чарiвна..
Вона нестерпна, радiсна, чарiвна,
Бiлява пустотлива бондарiвна
Дiвчина подивилась як блават
I кожне видиво її – страхiття-кат
Спинити, спалахнути спересердя,
I привернути приповiдкою про смертi
Презирлива вона, краси приплив,
I досягає всiх небес дiвчини вплив
Вельмишановна панна, веселковий колiр,
Що можу? Вiдчувати присуд болi
Слiвце сказати «золотошукач», -
Знайшов Вас.. краще буде – «я – глядач»..
230717 20.50
Свидетельство о публикации №117072805523