Кинути життя iзнов..
Кинути життя iзнов
Викинутися з вiкна
Викарбувати: любов
Вилiтувати: труна
Визрiлий кiнець чуття
Викреслити нагорi
Викрадений день злиття
Виважений син зорi
Зникнути з очей – гаразд
Видрукувати: журба
Виплакати перший раз
Виправдання – не ганьба
Винищив ти серцем грiх
Винний душу лиш Йому
Пекла зневажав горiх
Як? Я досi не збагну
230717 12.10
Свидетельство о публикации №117072805372