Важкою краплею впав наш гаркавий птах..

***

Важкою краплею впав наш гаркавий птах
Зiрвався з гiлки? Може, занепав i духом?
Його привабив випромiнювальний дах
Своїм відчуженням, i птах став згубним рухом

Ще стрiлянина: кожний птах – страхополох,
Дощ, полювання – опинитися би вдома,
Це мiсце, де допомагає тiльки Бог,
А як потрапити туди – те невiдомо..


                220717   11.50


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.