Пiдожди

Зачекай, зачекай,
Підожди, підожди
Жить кудись не рушай,
Не було  щоб біди.

Де немає ще нас
Там казкове життя,
Як приїдем в той час
Вже погане буття.

Казочки, казочки
Заворожують всіх
І спішать козаки
Жити серед утіх.

Але там як і скрізь
Треба працею жить,
В чужину ти не лізь
Й там невдача не спить.

Переборюй її
Краще в ріднім краю,
Де всі люди свої,
Люблять землю свою.
27.07.17.


Рецензии