Смiливе прагнення до Бога..
Смiливе прагнення до Бога
Ченця схвильовано злiтання
Зiйти, пiднятися, тремтiти,
Не знати, вихiд це, чи вхiд
Велика лiтера абетки
Вiдома також невiдома
Нiде, нiяк, нiхто, нiколи,
Нiщо вночi, нiзвiдкiля,
Злидарювати – от сенс долi,
Любов–пiзнання Бог зцiляв
190717
Свидетельство о публикации №117072804910