Зморшкувате море..

***

1
Вiдплиття вiдтепер вiдкiля
Переддень переляк повсякчас
Прибуття посеред темноти
Свiтовий самоплив стерновий

2
Зморшкувате море
Вир: рiдка пухлина
Ти почервонiєш
Болiсне блукання

Заколот протоки
Зникне вiд подяки
У постi Великiм
Боговi за хвилi..


    180717


Рецензии