Ти витончене звучання..

***

Ти витончене звучання
Ти барви легкозаймистi
Ти сутiнки закордону
Зима вогненебезпечна

Вродлива також вразлива
Волошковий вiзерунок
Вподоба, що велемовна
Ти владна як господиня,

I вдатися в розпач можна,
Позбутися небезпеки,
Є тільки слова востаннє
Сказати, - уклiн, - «ти – втiха».


                150717


Рецензии