Заплямувати дверi на замку..

***

Заплямувати дверi на замку
Запорошити слiд свiй соромливий
Занудьгувати, що не нудьгував
I занехаяний був я, i занiмiлий

I запитальний погляд боржника,
I замикатися в собi, знiяковiти,
Вiдповидач змарнiлий восени,
Убогий духом: будемо ж як дiти!


                140717  10.02


Рецензии