Знамення мен

           Знамення мені


Ти дав день
більш такого не буде..
Алкоголікам тема якби для розливу...
як я піду до людської хати??
та мінлива, дражлива...
Що я стану ковтати?
А під вечір все пастка.


Що я, Христе, говорю?
Крила в небі!
Це Ти мене вивів на гору...
Крила орлів золоті!
Все горять і не кануть...
Так від чого ж я п’яний??
Крила — в небо усе! свій —
і стій...

День Твого Вознесіння!

Я люблю Тебе, Христе!
мов на скелі —
пророк потрясіння.
Плач,серце, плач...
По одній лиш молитві...
Я такого не бачив тріумфу!!
В мені виграно битву.
Бач!
люблю, Христе...

24.05.2001,
Вознесіння Господа


Рецензии