Крилате оковиде слово Безчасно з глибин...

Крилате оковиде слово
Безчасно із глибин зрина
Надсвітно і безпомилково
Убивча сяє глибина!!


Хтось трапить в величальне око,
Тюрма розлізеться по швах —
Пуншується південним соком
пуншується північносяйва соком —
ми підлетіли на словах!

1996


Рецензии