Витонченим вам

На камені
що виступає з гірського озера
чи збудовую за три дні храм?
Сином Божим
про храм Свій
мовлене...
І щодня умираю
й відроджуюсь там.


Гляну на небо
купол в куполі
люд не бачить
та й нікого нема
відпусти, слово, мене, ридаючого ридма,
хай душа ліпше буде німа

1996


Рецензии