Боже м й, в мен нема страху...

* * *

Боже мій, в мені немає страху...
Це стою — перед
жахним розмахом!!
Грішний,
чи з вини —
чи без вини —
я не відав так
Твоєї глибини!(!..)



Як йде слово...
Вповні.
Поступово — струни...
Поступові.

1997


Рецензии