О ця любов Твоя з розмахом кришталем...

* * *
О ця любов Твоя —
з розмахом
кришталем забивати цвяхи!..
І промінь! кришталевий
у сталеве...
не опадать мені на ігри!
де що не слово, то — епіграф...


О слово! чистая прозорість.
Щоб в небі захотіли зорі
спуститися щоб чути
справжнє,—
у келихові поговорять

1998


Рецензии