Наскр зн сть подиху любов

        Наскрізність подиху любові

1

І прикриваю очі, як ви в залі, й маю
Мов чернець в келії —
до-мовний весь
момент...
(Й ви знаєте, чому ви закриваєте)
Бо ж чи хто ситий гляне в очі...
дядько із м’яса, страшний манекен...
Й незручно й невідомо —
хто проскочив.
(Та й перед — конглемент!)
Живу —
музично в чистоті пророчо...
Слухаю музику!!
а всім проводжу
музику сфер...
Сиджу голодний,
день за днем.
І дихаю Божественним Огнем.

2

А на вершині вже
незвіданої гри
Від Духа світяться
лиш слова три.
Але які страшні…
слова!

1996


Рецензии