безслвнацямолитваулсв

* * *

безслівна ця молитва у лісів:
прямостояння
розчісування неба і вітрів
розчісування без вагання



служіння це прекрасне у лісів
в зневірених повідбирає втому
все — без пасів
і лиш людина мислить
по-земному

1997


Рецензии