***

* * *

Боже небесний,
визирни і поглянь на дитину
сонце сідає
хвильки біжать
на очеретини
ниже світлі
твої намистини...



золото волосся тче на обриві
так і стоятиму
відаю бо
чиї в неба взялись златогриви
і що ниже
на серце твоєї людини
Боже святий невечірній
визирни глянь на дитину

2003


Рецензии