Занадто на слово налазить життя!..

Занадто на слово налазить життя!..
О, серце, здіймись в кришталевість,
                у гірне.
То дикість!! Христу ниций світ ще не вірить,
Триндить все про себе — й нема каяття.



Потрібно замовкнуть в життєвих ниттях...
О серце, здіймись
                і будь завжди у гірнім!!
Стань покликом Бога, як небо покірне, —
Він мовчки вдихатиме душам
                Життя.

2003


Рецензии