Бавовна хмар в очах..
Бавовна хмар в очах палає щосекунди
Бурштин осяйний мимоволi як струмок
Олiя соняшникова у свердловину
Скляного свiту мовчки ковзає углиб
Тортури розуму, хвороба променева,
Коли веселка мовби шибениця лiт,
Багато галасу даремно: веремiя,
Але лiкуюся: пiднесенiсть думок, -
Бузок, барвiнок, жовтi глечики, суниця,
Шипшина, льон, розкритий сон, будяк, чебрець,
Брат-i-сестра, татарське зiлля, кмин, красоля,
Звичайний верес, - все блаженний Твiй квiтник
110717 21.00
Свидетельство о публикации №117072804024