Ясно-рожевий янгол..

             ***

Ясно-рожевий янгол
Снiг на зелене свято
Це вiн сказав до речi
Ти не погань криницi

Литися через вiнця
Сонцю сьогоднi треба
Де птах прохав у лiта
Батькiвське благословення


       100717


Рецензии