Яка сила в Неб в д мен! Радуймось...

*   *   *

Яка сила в Небі від
імен!
Радуймось, краяни!
Нині
слово молоде приймем
рваними краями...

нині
слово молоде
приймем
від ландшафту—
рваними краями!


Ранку губи
й неба хмільний біг! —
світлолітією...
Як до вен —
до голубих доріг —
Радістю тією!..

24.11.2010


Рецензии