Прекрасна така

1

Бог — і ранок!
стрічають м’яту неприм’ятою...
не вспокоїть ранок їх
що йдуть за м’ятою —
й піє стрімчатістю

і квітки дух
хотів лишити їх
на фоні гір
що йдуть за м’ятою

мій організм здоровий
бо правда крутить в носі
кружляйте, гірні відбірковості!
Бог і я —
просим!

2

Всі з Христом?
завантажуєм
відвозим до підводи
є? підкови —
є?
їх же дух прищух
і горами втанцьовуєм свободу —
моя свобода
і мій дух

а відійдуть
мій плащ із Франції
і чорний капелюх...

19.11.2012


Рецензии