в с зрим незрим на п сок ноги...

*   *   *

вісі зримі
і незримі —
на пісок
ноги несподіванки— іксом— Х
битись серце перестало
й — Z — посадка
випрямлялась над загалом


Y — перевернене спіткалось
Що це? —
зустріч з матер’ялом
бігли
і догнали
цілувались
як утеча
ніс-у-ніс
із своїм матер’ялом!


худнула — Європа
крам
не знала а тягала
Азія! пустельна крячка
вітром крала
у повітрі не ідея танцювала
Бог таскав робочо
матер’яли

27.02.2012


Рецензии