Руки в пащеку роялю!..

*   *   *

Руки — в пащеку роялю!
Ширше — історію звуку!
Каву і все — або глибшую
                штуку!
В чім і наука.


Глибше — пащеці роялю!
Глибше — в Іспанію звуку!
Моцарт один походжає
              без муки
Моцарт — світів відпускає
педалі

16.06.2012


Рецензии