Ц лься, серце

          Цілься, серце

                Улюбленому Сергієві Ковалевичу
                присвячую

Поглянь на це небо у зорях.
Чи вічні пульси космічні?
Розпросторюй же крил неозорість
В молоду цю, пальцюючу, — Вічність!

О скоріш! і лиш духу довірся —
Кожен палець бере точну ноту!
Висота! йде любов твоя в вічне!
І залиш сумним долам марноту.

Вічне — вічне!
а це — поцейбічне.
Цілься, серце, любов твоя — чудо!
Серце до серця, любов — і любов — і Вічність!
А таки серце
              світ цей
                розбудить!!

11.02.2013


Рецензии