Сила з ц лого

      Сила з цілого


З-під неба розпеченого
ніби білого
в захристії – тіл долу,
що збиралися
з цілим!
З полону
з полону!
Під хрест Розп’ятого:
схолоди
тепла
кріпості
благодаті...

З небес
радість і зцілення
як кожная частка
знайде себе в цілому!

І потім канони
ірмос
канони –
і плавляться мізки
по схилах течуть
Авіньона.

09.08.2015


Рецензии