полотнище зелених тих...

*   *   *

полотнище зелених
       тих тополь...
помаюється з хмарами
по небу
що створено для вітру
і для воль

відходимо ми
ніби-то помісні
в потребах серця
чи в серцях потреби
о ні,
вони стоять не йдуть
із змісту

тим легше
вони тягнуться до Тебе!

13.9.2011


Рецензии