Жел зо Любов

        Желізо — Любов


                Святому улюбленцю моєму
                Іову Почаєвському присвячую

Трете ноги і руки
Мазями з молочаєм?
Точно за вами не заскучає
Святий Іов з Почаєва!

Квіти дають вам німби!
Діти — святії в німбах.
Був він Іван Желізо —
Залізо!
Став — дитина ніби...

Все і усе приносне; є,
Бог один відпускає.
Я ось люблю Іова-дитину,
Він про те знає.

21.06.2012


Рецензии