Всi подруги запрошують на каву
Всі друзі раді бачити мене.
І я для всіх привітна і ласкава,
а подумки, на серці – лиш одне:
лиш ти один... І подруги, і друзі,
і їхні добрі і прості слова –
лише обмануть день теплом ілюзій,
а серце... Серце – пам'яттю співа.
Ні з ким я того співу не озвучу.
Ні з ким не заспіваю тих пісень,
в яких розлука – заздрісна, ядуча –
життя без тебе ятрить день у день...
Свидетельство о публикации №117072700457
Миклош Форма 27.07.2017 05:15 Заявить о нарушении