У дня опала вилиць ковка У сут нках пом ж...

* * *
                Людмилі

У дня опала вилиць ковка
У сутінках поміж собакою
                і вовком,
Оскільки день
не зі святими в храмі
О, Дух Святий хай буде
з нами!


Цвіти між нас, Предвічна
                і Пречиста:
Наш шлюб з Людмилою
                розквітнув урочисто
Над річкою часу,
              де є однині
Нам дихати в одній родині
з небесними...

Цвітеш в віках Ти,
                вічна,
В серці шлюбованих,
             о ні, не патетично:
По сутінках
поміж собакою і вовком,
Коли спадають маски,
смертна ковка...

2003


Рецензии