Пок рне телятко з двох вим в ссе...

Покірне телятко з двох вим’їв ссе:
Аж по вінця налляла Троянда
мене, до зупину,
А з душі — як сонця,
                видно Бог напоїв скотину, —
Повнота неба дивно когось напасе!


Повнота є в мені,
                тож не кава-гляссе,
Я без Тебе у серці не зміг би
вже й бути!
Я люблю! — Повноти в нелюбові
не можу почути! —
А вмістила Ти — С о н ц е
           от мене
                аж трясе.

2003


Рецензии